Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Google
  • Technorati
  • eKudos
  • Facebook
  • Blogmarks
  • Furl
  • Live
  • NuJIJ
  • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT

19 Oktober 2007

Harptrio, meccano-orkest en witte tanden

Door Hans Flupsen

Deze week zijn er de volgende afwijkingen van de dienstregeling: De uitzending van zondagochtend is vervroegd naar zaterdag 20 oktober 09.00 uur. Hierdoor is op dat moment dan geen herhaling van vorige zondag! Aanstaande zondag is er geen Vrije Geluiden en de volgende zaterdag wordt de aflevering van 20 oktober herhaald! Trio Lumaka Martina Forni, Jana Machalet en Miriam Overlach zijn drie jonge musici op harp, fluit en altviool. Ze gingen op zoek naar repertoire dat hun muzikale configuratie zou doen schitteren. Er is genoeg moderne muziek te vinden maar deze dames mengen dat graag met traditie en zochten verder terug in de tijd. Zij pakten Debussy's Sonate voor fluit, altviool en harp aan. En warempel, deze muziek blijkt de sleutel tot hun schatkamer.

 Pierre Bastien Omdat de Amsterdam Dance Event per jaar breder en dieper wordt, geeft in de huidige aflevering Pierre Bastien, kunstenaar en componist, acte de présence. Op basis van Meccano, het technische speelgoed, heeft Bastien een mechanisch orkest gebouwd. En voor dit ensemble schrijft hij zijn composities. Ook werkte hij eerder samen met een aantal grote kunstenaars zoals Pierrick Sorin, DJ Low, Issey Miyake en Robert Wyatt. In zijn nieuwste project ruimde hij een flinke plaats in voor visuele effecten: er zijn fluiten die draaien, er is papier dat zweeft, er wordt getikt, geklopt en geslagen maar alles is lief en klein, zelfs zijn eigen trompetje.

Alela Diane "Alela Diane Menig es mi nombre. I make songs, mostly using the guitar, and I sing them." Zo stelt ze zich voor. Alela bezoekt ons land om haar nieuwe werk: "Songs Whistled Through White Teeth" te presenteren. Ze is heel eigen, haar muziek past niet in een vakje, luister naar haar sympathieke stem en haar pleidooi voor huiselijke warmte! U wordt hier doorgeschakeld naar haar plekje op My Space. Vrije Geluiden - website


Gebruikte Tags: , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.