Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: MUSICAL

8 November 2007

Eerste exemplaar Castalbum Ciske de Rat overhandigd

Danny de Munk, Henny Vrienten en Dave Dekker Cast Ciske de Rat met componist Henny Vrienten Ook de Ciske-sisters zijn blij met de CD
Tekst en beeld van Mieke Kreunen (klik voor vergroting)

Gisteren werden in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam ten overstaan van de hele cast de eerste exemplaren van het castalbum van Ciske de Rat uitgereikt door Ciske-acteur Dave Dekker. Hij bood de CD aan aan zijn volwassen collega en grote vriend Danny de Munk en aan de componist van de vele prachtige liedjes Henny Vrienten (de teksten zijn van de hand van André Breedland). Met dit album is het nog even lekker nagenieten van prachtige songs als "Amsterdam, héé pak me dan", "Niets te kiezen", "Later" en natuurlijk het prachtige "Ik voel me zo verdomd alleen". De cd is vanaf vrijdag 9 november verkrijgbaar en wordt uitgebracht door Universal Music. Op 23 november verschijnt een speciale uitgave van de cd met bonus-dvd waarop o.a. een exclusieve blik achter de schermen te zien is. Dave speelt op dit moment niet want hij heeft zijn 'beurten' er voor dit jaar al opzitten. "Hij mist het enorm", zo vertelde een trotse vader Dekker die tussen de coulissen toekeek hoe de jonge Dave als een professional interviews zat te geven aan de pers. Als Dave klaar is met zijn laatste interview vraagt hij dan ook aan zijn ouders of ze niet kunnen blijven om de voorstelling te kijken. Maar vader beslist negatief want Dave moet immers morgen weer naar school. Volgend jaar mag hij weer en tot die tijd kan het publiek genieten van de andere jonge Ciske-acteurs.

Meer over de musical Ciske de Rat en interviews met Marjolein Touw (moeder Vrijmoeth) en Mariska van Kolck (Tante Jans) binnenkort hier op Cultuurpodium.nl.

Ciske de Rat - website
Gebruikte Tags: , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.