Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: FAME LOG, Williams weblog, ACTIE

5 Maart 2008

Ik geef gratis cd's van Fame weg en verder druk, druk, druk!

Hallo Allemaal, inmiddels weer een tijdje geleden maar de tijd vliegt echt voorbij. De tour van Fame is onderweg en hoe... We hebben behoorlijk wat plaatsen in Nederland al aangedaan: Drachten, Roosendaal of Tiel, noem het maar op. En wat een heerlijke tour!

De groep is super, we hebben veel lol ook al zijn we soms moe, er gebeurt altijd wel weer iets waar je super veel energie van krijgt zoals bijvoorbeeld twee weken Rotterdam Nieuwe luxor. Wat een feest om daar twee weken te mogen staan met elke avond 1500 man in de zaal en na iedere voorstelling een heerlijk applaus! Wat een supertijd daar in Rotterdam en w het theater ook zo heerlijk maakt is dat er een mooie ruime artiestenfoyer is met een fantastische keuken. Elke dag vier nieuwe gerechten en er is niks lekkerders voor een artiest dan een goeie maaltijd voor de show. Toppie Luxor, dat mag ook wel eens gezegd worden!

Voor mij was Rotterdam dubbel spannend. Ik had namelijk in die periode de finale auditie voor de hoofdrol in de nieuwe musical Footloose voor het nieuwe seizoen. En de uitkomst is waanzinnig. Ik werd overvallen door een cameraploeg van RTL Boulevard op deze bewuste vrijdag. Vervolgens vertelde Albert Verlinde mij voor de camera het nieuws dat ik de hoofdrol mag spelen in deze waanzinnige musical..... WOW!

Wie van de drie is het echte paasei? Wie van de drie is het echte paasei? Wie van de drie is het echte paasei?

Wat misschien interessant om te vertellen is dat wij dus gemiddeld 7 8 shows in de week spelen, MAAR er moet ook werk gezocht worden voor volgend jaar. Dit levert veel spanning op en brengt stress met zich mee. Het is al heel zwaar is om al die voorstellingen te spelen maar daarnaast overdag nog belangrijke audities te doen, dat valt niet mee. Helemaal vervelend is natuurlijk als sommige mensen wel worden aangenomen en anderen niet. Dat is een vervelend aspect aan dit vak, maar helaas iets wat erbij hoort. Gelukkig hebben we een goede groep en iedereen steunt elkaar enorm. Ik ben er dan dus ook van overtuigd dat iedereen wel aan een mooie nieuwe job komt voor na Fame. Wat blijft het toch raar als je zelf een maand geleden een première hebt gespeeld en dat je nu al werk zoekt voor over een jaar....

Ik heb ook een hele leuke andere mededeling, zoals jullie weten kun je kaarten winnen voor Fame, hier staat wat je daarvoor moet doen. Ik hoop op originele inzendingen want ik mag beoordelen welke er uiteindelijk gaat winnen.

Actie nr 31

2 GRATIS CASTALBUMS VAN FAME VOOR HET MOOISTE PAASEI
En ik mag ook nog eens twee cd's weggeven. Maar dat doe ik natuurijk niet zomaar. Aangezien ik mocht beslissen wat jij daarvoor moet doen
heb ik iets bedacht.
Omdat we alweer richting Pasen gaan dacht ik... waarom niet paaseieren schilderen?

Wat moet je doen?

 1. Beschilder, beplakt of versier een paasei zo origineel mogelijk
 2. Dus maak een foto van jouw PAASEI en stuur die uiterlijk op 19 maart per mail naar info[at]cultuurpodium.nl (even [at] vervangen door een apestaartje)
 3. Zet in de onderwerp-regel 'PAASEI FAME'
 4. Vermeld je naam, adres en woonplaats in het mailtje
 5. Uit de ingezonden paaseieren foto's kies ik uiteindelijk samen met Jim (Bakkum) de mooiste twee en die krijgen de FAME CD thuis gestuurd.
 6. Je krijgt op Eerste Paasdag bericht per mail of jouw ei de winnaar was. Zo niet dan kun je hem meteen 'slachten' en opeten en als hij wel heeft gewonnen dan verdient hij natuurlijk een ereplaatsje in huis.

Hierboven zie je een paar voorbeelden van paaseieren ter inspiratie maar op het internet is nog veel meer leuks te vinden.
Dus ik zeg waar wacht je nog op. Pak die kwasten of lijmpotten en knutselen maar!!!

Ciao,
William


De Nederlandse Fame - website & Hyves

Als je alle logjes van William wilt lezen klik dan hier.
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.