Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: LES MISERABLES WEBLOG

11 Maart 2008

Jaaaaaaaaaaaa daar ben ik weer...We zijn alweer een week verder en er is best veel gebeurd. We hebben de Eerste Akte afgemaakt en hebben zelfs al een doorloop gedaan ervan. Echt ongelooflijk, al na deze korte tijd. Bij deze doorloop zat Kate Flatt (musical staging). Zij heeft heel goed gekeken naar onze houdingen. Omdat het verhaal zich in een periode afspeelt die wij natuurlijk niet kennen is het goed om er iemand bij te hebben die ons een beetje wegwijs maakt in hoe te bewegen. Vooral bij de hoeren-scène.

Ik heb helaas deze workshop niet bijgewoond omdat ik een fotoshoot had samen met René (van Kooten) en Jamai (Loman) bij Govert de Roos. We komen op de cover van ... (ik denk dat ik niet mag zeggen waarop ;-) ). De fotoshoot was trouwens erg hectisch want er was een oranje achtergrond en ik heb wel vijf verschillende outfits aan gehad. Ik ben benieuwd of ik nog enigszins ontspannen op de foto sta.... :-)

Zo even terug naar de hoeren. Ik was er dan zelf niet bij maar ik heb begrepen dat het erg heftig is geweest. Alles moest van binnenuit komen en je moest proberen te voelen waar alle pijnen zaten van de ziektes die je bij je draagt, van de kou, de honger, misbruik en ga zo maar door. Nou ik denk dat je je er wel iets bij kunt voorstellen.

Voordat we aan de doorloop begonnen heb ik met René mijn eerste scènes mogen repeteren. Erg leuk en fijn. We hebben samen in ‘Hamelen’ gespeeld en dat was een hele andere verhouding dan nu. Nu is hij mijn vader. Ik heb net Marius ontmoet en dan wil Jean Valjean het huis verlaten. Waarom wil hij Cosette niet vertellen en ook niet wat er allemaal in het verleden gebeurd is. Iets waarnaar Cosette erg verlangt om te weten. Hier hebben we dus even aan mogen werken en het werkt fijn tussen ons!

Met een aantal collega's van Dirty Dancing en bovendien René, Nurlaila en Celine die ook in Les Miserables spelen (foto Roy Beusker)

Ik heb wel mazzel gehad deze week want ik heb zelfs 1,5 dag vrij gehad. Dat komt doordat Cosette pas vrij laat in het stuk op het toneel verschijnt namelijk als ze ouder is. Dus tussen mijn ensemble-stukken en Cosette zit wat tijd. En zondag was ik ook vrij.

En jaja de Premiere van Dirty Dancing. Mijn man speelt hierin mee en ik was ontzettend blij dat we mochten gaan! Normaal werken we op zondag namelijk. Ik heb echt van de show genoten!! Dus de moeite waard om te gaan kijken!! Maar natuurlijk ook wat geld overlaten om naar ons te komen hè!!!!!!

Zo...ik moet gaan repeteren. We gaan de epiloog doen. Dat is het eind van de Tweede Akte.....ja...jullie lezen het goed...eind Tweede Akte...
Er is heel hard gewerkt aan de barricades afgelopen week...daar zit ik niet in...en we zijn dus bijna klaar met de hele show.... Er staan voor eind deze week doorlopen gepland van de hele show.....en ik weet zeker dat we dat halen...

Nou daaaaaaaaaaaag en tot de volgende keer!
Suus

Les Misérables - website

Als je alle logjes van Suus wilt lezen klik dan hier. Vanaf 16 april 2008 staat Les Misérables exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Kaarten zijn te verkrijgen via TopTicket Line 0900-300 5000 (45 cpm), via het nieuwe Luxor Theater en via de website.
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.