Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: DIRTY DANCING WEBLOG

15 Maart 2008

High Tea, hula-kettingen en trapmomentDe première zit erop en wat was het een feest! Na weken repeteren, zoeken, zwoegen, zweten en plezier maken was de dag dan eindelijk daar. Het was bijzonder om een keer mee te maken, groots en hectisch.

Iedereen werd 's middags al vroeg verwacht voor een High Tea met het gehele team. Ik kwam mijn kleedkamer binnen waar de kleur roze als een fel licht mijn ogen binnen kwam en mijn bureautje werd overstroomd door toi-toi'tjes. Het is een traditie in het theater om elkaar i.p.v. succes te wensen, elkaar een toi-toi te geven, oftewel een klein cadeautje. Noortje in haar hula-jurk (foto Roy Beusker)

Tot diep in de nacht was ik zelf bezig geweest met hula-kettingen, cd'tjes met hula-liedjes, (kokos)bounty's en natuurlijk het schrijven van persoonlijke berichtjes. De vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon als je dan de tientallen toi's vindt en al jouw persoonlijke verhaaltjes leest. Het geeft altijd net dat beetje extra en een fijn groepsgevoel om samen de première in te gaan.

Het was een mooie avond, niet de beste voorstelling vind ik zelf, maar wel spetterend en mooi. Ik heb plezier gemaakt en behoorlijk kunnen genieten van het spelen. Na afloop begon het echte circus pas echt. De pers stroomt toe van alle kanten met als hoogtepunt het trapmoment. Overweldigend vond ik het en blij was ik met een arm van Chris Tates. Honderden flitsen van fotografen en voor de rest een klappende menigte die nooit meer lijkt te stoppen...

Het fotomoment op de party (foto Roy Beusker)

Maar het stopte wel! Twee luxe dagen vrij gehad, uitgerust en nu begint het echte werk eigenlijk pas. Een nieuw ritme zal de dag gaan vullen en nu komt de echte uitdaging pas om de hoek kijken 'Hoe houd ik het fris en leuk, iedere avond weer, 7 keer per week'. Ik weet het antwoord nog niet. Ik blijf zoeken, naar leuke dingen, naar gekke nieuwe invalshoeken, en iedere avond blijven luisteren en 'zijn'!

Het avontuur gaat door, zonder weblog, maar met iedere avond een voorstelling! Ik hoop tot ziens, in het theater of daarbuiten.

Noortje

Dirty Dancing - website

Alle artikelen van Noortje Herlaar (waarvan dit de laatste is) zijn hier te vinden in het Dirty Dancing Weblog.


=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.