Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: FAME LOG, Williams weblog

2 Juni 2008

Footloose presentatie op Musical Awards Gala vandaagHallo Allemaal, het is een behoorlijk tijdje terug dat ik een blogje geschreven heb, de afgelopen tijd is een behoorlijk hectische tijd geweest
en sterker nog het is momenteel hysterisch... Maar niet minder om te vertellen..

De tour van Fame loopt super. De zalen vol, het publiek enthousiast, leuke voorstellingen. We hebben de afgelopen tijd heel Nederland wel
weer aangedaan. Maar ook Belgie hebben we deze tour voor het eerst onze voetsporen nagelaten. Leuven, Roeselare en Hasselt zijn al van de partij geweest.. De ervaring die je in Belgie leert is toch wel het publiek. Nederlanders zijn zeer ''extravert'' en Belgen zijn qua reacties en lach toch behoorlijk rustiger, maar het eindapplaus is dan weer heel dankbaar omdat je daaraan goed kan merken dat ze ontzettend hebben genoten.

Ook hebben we al een week gespeeld in het prachtige Theater Carré te Amsterdam. Heerlijk!! Zowel voor de meesten een thuiswedstrijd als een theater met Nostalgie.

Het was een spannende week, Bettina Holwerda die nu ook de rol van Carmen op zich neemt had daar haar premiere en de grote man van Fame David da Silva is naar ons komen kijken. David da Silva oftewel ''vader Fame'' is de bedenker en maker van de musical Fame. Het is dus super spannend dat deze man over komt vliegen om naar Fame te komen kijken. En gelukkig vond hij het fantastisch!

De afgelopen weken waren, zoals ik eerder al zei, hysterisch. Vandaag zijn de John Kraaijkamp Musical Awards en ik ga daar samen met Talita Angwarmasse (Mabel in Fame) en een super goede groep mensen een stukje presenteren van de musical Footloose voor het nieuwe seizoen. We zijn overdag daarvoor aan het repeteren en 's avonds spelen we gewoon de voorstelling. Wat helemaal te gek is dat zowel Talita als
ik zijn genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award en dat we ook Footloose mogen presenteren. Dus hopelijk gaat iedereen kijken a.s. Maandag 2 juni om 20:30 uur op Nederland 1. Kijken dus!!!!!

Hopelijk is iedereen zo weer een beetje op de hoogte van het reilen en zeilen rond Fame.
Tot Snel,

Ciao William

De Nederlandse Fame - website & Hyves

Als je alle logjes van William wilt lezen klik dan hier.
=================

gravatar for Maartje Spieksma

Wat leuk die blog!
Ondek het nu pas, maar heb ze allemaal gelezen en zal dat ook zeker blijven doen. Ik ga 4 september voor de tweede keer naar Fame en ik hoop dat je dan ook speelt! Heb natuurlijk ook de musical awards gezien en kan niet wachten tot Footloose! Suc6 met alles, maar als je zo blijft stralen als nu zal het zeker allemaal goed gaan!

(Het kan dat ik perrongeluk 2 reacties heb geplaatst want er ging even iets mis)

Maartje Spieksma (E-mail ) (URL) - 11-08-’08 19:58

gravatar for Lian Hesselmans

Hallo William,
Ik ben de moeder van de 12-jarige Simone. Ze heeft vorig jaar Grease gezien en dit jaar in juli Fame, volgend jaar hebben we al gereserveerd voor Footloose. Ze wilde graag voor haar verjaardag nog een keer naar Fame. Dus we gaan 18 november naar Breda. Ze kent bijna alle danspasjes van Footloose en is de hele dag aan het dansen. Je raadt het misschien al maar ze wil musicalster worden!!! Ze heeft een wens en dat is met jouw op de foto, zou dit op 18 november in Breda mogelijk zijn? Misschien jouw reaktie via een mailtje??Alvast hartelijk bedankt, de groetjes van Lian Hesselmans.

Lian Hesselmans (E-mail ) - 02-10-’08 12:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.