Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: VERWACHT, POP-ROCK

14 April 2009

Begin de Koninginnenacht met Angie Stone in het Patronaat

Angie Stone
foto: Berbera van den Hoek

Angie Stone is tegenwoordig een van de meest bekende artiesten van de neo soul, naast bijvoorbeeld Macy Gray en Erykah Badu. Al vanaf piepjonge leeftijd was deze dame actief met muziek bezig. Zo zong ze als kleuter al in het plaatselijke kerkkoor in haar geboorteplaats Columbia, South Carolina. Ze leerde zichzelf keyboard spelen en zong voor de spiegel nummers van haar grote idolen als Aretha Franklin, Smokey Robinson, Marvin Gaye en Curtis Mayfield.

Maar haar echte doorbraak bij het grotere publiek kwam echter pas in 1999 met het debuutalbum ‘Black Diamond’ waarop het nummer ‘No More Rain (In This Cloud)’ staat. Met medewerking van ondermeer D’Angelo (met wie ze later ook een kind kreeg) en Lenny Kravitz heb je dan ook niet bepaald de minste mensen aan je zijde! Met de twee daaropvolgende albums gaat het balletje helemaal rollen. Miss Stone ontvangt een Soul Music Train Award en ze wordt zelfs twee keer genomineerd voor de prestigieuze Grammy Awards. De hit ‘I wish I didn’t miss you anymore’ van het album ‘Mahogany Soul’ staat inmiddels in ieders geheugen gegrift.

Wie deze Amerikaanse souldiva eerder live aan het werk heeft gezien weet dat het er bijzonder groovy en vooral feestelijk aan toe gaat. Haar kraakheldere stem en de op blues en gospel georiënteerde songs en zorgen voor een bijzonder hoog kippenvelgehalte.

Het ideale en meest ‘soulfull’ begin van je Koninginnenacht en -dag natuurlijk in het Patronaat in Haarlem!

Informatie:
Locatie | Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Zaal open | 20:00 Aanvang 21:00
Entree | € 45,-- (voorverkoop is gestart)
Tickets | kassa van het Patronaat, geopend donderdag t/m zaterdag van 17.00 uur tot 20.00 uur, en tijdens alle openbare activiteiten in de zalen. Start at Rabobank (Grote Houtstraat 5, Haarlem), alle Primera winkels in Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een winkel bij jou in de buurt.


Gebruikte Tags: ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.