Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: OEROL, Opium

9 Juni 2009

Opium op Oerol: AVRO strijkt neer in Stayokay

De AVRO is ook dit jaar crosmediaal aanwezig bij de 28e editie van het Oerol Festival en strijkt neer in het Stayokay Hostel in West Terschelling om van daaruit uitzendingen te verzorgen op TV, radio en internet en ruimte te bieden voor theater, cabaret, muziek en kunst. Op CultuurpodiumOnline tijdens het festival dagelijkse updates over Opium op Oerol.

Van 15 tot en met 20 juni is Opium op Oerol, het dagelijkse programma op Nederland 2 te zien. De presentatie is in handen van Cornald Maas. Hij ontvangt iedere dag een prominent uit de kunst- en cultuurwereld met wie hij voorstellingen op het eiland bezoekt.

Hij bespreekt 's avonds in een mix van reportages en interviewt de bezochte voorstellingen met hoofdgast, regisseurs, acteurs en muzikanten. Brigitte Kaandorp, Wende Snijders, Maria Goos, Jenny Arean, Georgina Verbaan en Loes Luca hebben inmiddels hun medewerking toegezegd.

Opium op Oerol radio: op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni zullen er op Radio 1 gesprekken worden gevoerd met kunstenaars, theatermakers en artiesten. De live-uitzendingen van dit radioprogramma, dat gepresenteerd wordt door Hans Smit, zijn gratis bij te wonen vanuit het Stayokay Hostel.
Opium op Oerol radio zal het festival ook doordeweeks verslaan. Iedere werkdag, van 15 tot en met 20 juni, is Opium op Oerol tussen 14.15 uur en 14.30 uur op Radio 1 te beluisteren.

Nachtdienst: (Radio 1, zondagochtend 14 juni en 21 juni) talkradio van 01.00 tot 07.00 uur: dit programma wordt live gepresenteerd door verschillende presentatoren die zich op verschillende locaties op Terschelling bevinden en eilanders, bezoekers en kunstenaars opzoeken. Luisteraars kunnen bellen en meepraten. 
Ook verschillende programma's op Radio 2 en 4 zullen aandacht aan Oerol besteden. 

Op internet zal ook dit jaar verschillend materiaal worden aangeboden. Hierop niet alleen interviews met kunstenaars, bezoekers, reportages en speciaal op Oerol gemaakte filmpjes, maar ook alle activiteiten in het Stayokay Hostel zullen worden gewebcast. 

AVRO video eiland | Opium op Oerol | AVRO op Oerol twitter


Gebruikte Tags: ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.