Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: Weblog Rembrandt Frerichs

16 Oktober 2009

Wie weet er nog goede jazzpluggers?

Nadat ik mijn eerste blog had gepost, ben ik bijna fulltime bezig geweest met het uitbrengen van mijn nieuwe CD “Ordem e Progresso”. Met name het op een juiste manier aanleveren aan de juiste mensen bij de radio, tv en geschreven pers valt allemaal nog niet mee!

Misschien nog een relikwie van de oude verzuilde Nederlandse maatschappij, heb je volgens mij dus bij een hoop media nog te maken met allerlei verschillende omroepen, die uiteraard allemaal hun eigen producers hebben die de programma’s samenstellen en voordat je het weet heb je al gemakkelijk iets van 100 cd’s verstuurd.

Ook navraag bij o.a Giel Beelen en andere radiomakers met de vraag of zij goede ervaringen hadden met pluggers op het gebied van jazz en akoestische muziek leverde niet veel op helaas. Gelukkig is mijn broer net een gloednieuwe muziekuitgeverij, recordlabel en bookingsagency begonnen en zij hebben we daar nu iemand in dienst, dus dat zal de werklast wel iets verlichten denk ik.

Soms lijkt het alleen wel alsof je maar 30% van je tijd echt bezig bent met de muziek zelf, en 70% met alle zaken er omheen, maargoed misschien moet ik me daar maar gewoon bij neerleggen?!

Hebben jullie goede ervaringen met pluggers???  Zo ja, dan hoor ik dat graag op: info@rembrandtfrerichs.nl

Als je geinteresseerd bent geraakt in mijn nieuwe CD, kijk dan op www.plastikpeople.nl, daar kan je o.a wat fragmenten luisteren, en de CD is ook te koop via itunes enzo. 

Tot gauw

Rembrandt

www.rembrandtfrerichs.nl | www.plastikfantastik.nl
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.