Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: Weblog Joel de Tombe

22 December 2009

Tot ziens ergens in een leuk theater

Hey! Vanavond de laatste voorstelling in Cuijk. Ben benieuwd of we er uberhaupt komen en als we er geraken of we 's nachts nog wel terugkomen naar Amsterdam.

Er zijn mensen die het heerlijk vinden al die sneeuw, maar ik vind het verschrikkelijk! Natte voeten, geen treinen, slechte wegen, glij overal uit, kan niet rustig fietsen enz enz. Ik vind het echt ongelooflijk dat een beetje sneeuw een heel land plat legt.

Nou genoeg geklaagd.... nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?? Ieder jaar doe ik het weer. Meer sporten, gezonder eten, minder feesten, op tijd naar bed etc etc. Ook ieder jaar kom ik weer tot de conclusie dat ik die goede voornemens meestal niet langer volhou dan een paar maanden. Hoe komt dat toch? Misschien moet ik er maar eens mee ophouden en komt het dan vanzelf wel..... Voorlopig ga ik mezelf in ieder geval lekker volstoppen met eten deze Kerst en hebben we 2e Kerstdag ook nog een leuk feestje voor de boeg.

31 december vertrek ik naar Barcelona om daar Nieuwjaar te vieren en 2 januari naar Barca tegen VillaReal te gaan kijken. Voor alle vrouwen: dit gaat over voetbal ;-) en 4 januari ben ik terug... misschien dan toch maar eens gaan nadenken over m'n goeie voornemens??

Als laatste wil ik iedereen hele fijne dagen en een super 2010 wensen en hoop ik dat we elkaar een tegenkomen ergens in een leuk theater.

Groetjes,

Joel

Dromen zijn bedrog
=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.