Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: ALGEMEEN

26 Mei 2010

Na vijf jaar doek op voor programmering DeLaMar Theater

Programmering DeLaMar Theater
Door Mieke Kreunen met foto van Roy Beusker (klik voor grotere foto)

Vandaag is de totale programmering van DeLaMar Theater voor komend theaterseizoen 2010/2011 bekend gemaakt. De twee zalen van DeLaMar Theater bieden vanaf november 2010 een breed publiek een gevarieerd programma van toneel, cabaret, muziektheater, familietheater en diverse internationale voorstellingen. In totaal staan er 115 verschillende voorstellingen van meer dan 50 verschillende gezelschappen en producenten.

Het DeLaMar Theater is het nieuwste theater in hartje Amsterdam en beleeft zijn feestelijke opening op 28 november 2010 met de premières van de musical La Cage aux Folles (met Jon van Eerd en Stanley Burleson e.a.) en het toneelstuk Ontrouw (met Linda van Dyck, Tom Jansen en Marc Klein Essink).

In de presentatie vandaag was een selectie van de makers van de voorstellingen aanwezig en benadrukte daarmee het gevarieerde programma van DeLaMar Theater. Linda van Dyck (Ontrouw), Simone Kleinsma (one-womanshow Songbook), Waldemar Torenstra (toneelstuk Karakter), Rick Engelkes (toneelstuk Blind Vertrouwen), Anne-Wil Blankers (toneelstuk Lente), Albert Verlinde (producent van musicals Ik zou je het liefst in een doosje willen doen en Dr Dolittle), Sven Ratzke (speciale late night shows), Dirk Scheele (Peuterkleuterfestival), Mark Rietman (toneelstukken De wijze kater en Expats), Jetty Mathurin (cabaret) en Vera Mann (musical In de schaduw van Brel en toneelstuk Duet for one) stonden voor het eerst op het toekomstige toneel van het theater in aanbouw in het centrum van Amsterdam.

De programmering van DeLaMar Theater richt zich vooral op kwalitatief hoogwaardig theater in de traditie van het voormalige Nieuwe de la Mar Theater, dat in 2005 zijn deuren sloot. DeLaMar Theater bouwt daarmee voort op een lange traditie van cultureel ondernemerschap. Die traditie stamt uit 1947, het jaar waarin dit particuliere theater werd opgericht door de echtgenoot van actrice Fien de la Mar. DeLaMar Theater krijgt twee zalen met in totaal ruim 1500 stoelen.

DeLaMar Theater is een initiatief van de VandenEnde Foundation, het cultuurfonds van Joop en Janine van den Ende. De gehele programmering van DeLaMar Theater is te vinden op www.delamar.nl. De kaartverkoop voor het gehele seizoen is vandaag geopend via www.delamar.nl en 0900 – DeLaMar / 0900 - 33 52 627 (35cpm).

DeLaMar Theater


Gebruikte Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.