Cultuurpodium Online

CultuurpodiumOnline is een online magazine over podiumkunsten binnen en buiten de muren van theaters en concertzalen. We schrijven over alles wat er op de podia te doen is op het gebied van theater, muziek, dans, musical, jazz, opera, festivals, klassieke muziek en nog veel meer.
In de rubriek Even voorstellen maakt u kennis met een aantal van onze medewerkers.

In ons tag overzicht
is te zien welke onderwerpen u op onze site kunt vinden.

Accreditatie namens CultuurpodiumOnline wordt alleen aangevraagd door de coördinatoren wiens naam vermeld wordt in het colofon. Krijgt u accreditatieaanvragen binnen van anderen namens CultuurpodiumOnline, checkt u dan aub even via het algemene mailadres of dat wel klopt.

Specials

Festival aan de Werf
Holland Festival
Artikelen over Oerol Impressies van Oerol
Geluiden van Oerol
Onze speciale Oerolpagina
De Parade
Lowlands

Onderwerpen

Actie
Algemeen
Cabaret
CD en DVD
Circus en show
Dans
Festival
Jazz
Jeugd
Klassieke muziek
Locatietheater
Multimedia
Musical
Muziek
Nieuws
Opera en operette
Pop en rock
Straattheater
Toneel
Verwacht
Wereldmuziek

Cultuur op TV

Opium
Vrije Geluiden

Alle bloggers

Blog Aart Schutte
Blog Cornee Hordijk
Blog David Geysen
Blog Dorien Haan
Blog Hanneke en Jonas
Blog Joel de Tombe
Blog Karin Lambrechtsen
Blog Marijcke Voorsluijs
Blog Marina Kaptijn
Blog Marle en Clara
Blog Michael Varenkamp
Blog Moniek Poerstamper
Blog Noortje Herlaar
Blog Rembrandt Frerichs
Blog Suzan Seegers
Blog Tamara Schoppert
Blog Thomas Cammaert
Blog Tom Beek
Blog Ton van der Meer
Blog Willliam Spaaij
Blog Yonga Sun

Archieven

Sep 2014 Jun 2014 Jun 2013 Aug 2011 Jul 2011 Jun 2011 Mei 2011 Jun 2010 Mei 2010 Dec 2009 Nov 2009 Okt 2009 Sep 2009 Aug 2009 Jul 2009 Jun 2009 Mei 2009 Apr 2009 Nov 2008 Jun 2008 Apr 2008 Mrt 2008 Feb 2008 Jan 2008 Dec 2007 Nov 2007


Prikbord

Hier op het prikbord kan een flyer van uw voorstelling komen te staan.

Op ons prikbord in de rechterkolom van de voorpagina hebben we plaats voor de flyers van een beperkt aantal voorstellingen en concerten. Wilt u ook een flyer op ons prikbord plaatsen? Stuur uw beeldmateriaal en eventueel ander persmateriaal naar ons algemene mailadres en als (of zodra) er plaats is zullen we uw flyer op het prikbord zetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Technorati
 • eKudos
 • Facebook
 • Blogmarks
 • Furl
 • Live
 • NuJIJ
 • Slashdot

Onderwerp: OEROL, VERWACHT

11 Maart 2011

Aan tafel voor Atelier Oerol op woensdag 16 maart

Aan tafel voor Atelier Oerol
Foto Anne Zorgdrager

Op woensdag 16 maart is de Zuiveringshal West van de Westergasfabriek het toneel van Oerol. Theatermakers en artiesten, die via Oerol hun eerste stappen hebben gezet in theater op locatie, beklimmen tijdens dit fondsenwerfdiner een 120 meter lange tafel om optredens te verzorgen. Deelnemende artiesten zijn o.a. Wende Snijders, Ellen ten Damme en Nynke Laverman. Tijdens de avond zal het thema van het dertigste Oerol festival bekend gemaakt worden.

Samen op tafel voor Atelier Oerol
Oerol biedt op 16 maart een avondvullend programma met eten en drinken, optredens en mini-concerten. De avond staat in het licht van de donateurscampagne voor Atelier Oerol, de werkplaats van het festival. De campagne ‘Aan tafel voor Atelier Oerol’ is gestart om via een moderne vorm van mecenaat de continuïteit van de werkplaats voor de 5 komende jaren te garanderen. De werkplaats van Oerol geeft veelbelovende talenten via een meerjarige cyclus de kans om zich te ontwikkelen in theater op locatie. Oerol biedt hen een podium waar niet alleen jaarlijks ruim 55.000 bezoekers op af komen, maar ook professionals en pers, zodat theatermakers op een breed terrein bekendheid voor hun werk kunnen genereren. Tijdens de verzorgde theatrale avond hoopt Oerol nieuwe donateurs te kunnen werven voor het speciaal opgerichte Fonds Atelier Oerol. Naast Wende, Ellen en Nynke staat ook een nieuwe generatie theatermakers op de planken, die in juni op Terschelling een nieuwe reeks voorstellingen brengen. Culinair avonturier André Amaro zorgt samen met zijn serveersters dat het bezoekers aan niets ontbreekt.
 
Thema bekendmaking
De avond is een opmaat naar het dertigste Oerol festival, van 17 tot en met 26 juni 2011. Oerol maakt daarom aan het einde van de avond het thema van komend festival bekend en lanceert dan haar communicatiecampagne.
 
Gratis toegankelijk voor donateurs
Tickets voor deze unieke avond zijn verkrijgbaar via http://tickets.oerol.nl. Bezoekers die zich nog voor 16 maart opgeven als donateur, krijgen gratis toegang en kunnen met hun donatie profiteren van een fiscaal aantrekkelijke regeling; donaties zijn tot 52% aftrekbaar van de belasting. Meer informatie via www.oerol.nl.
 
De avond is mede mogelijk door belangeloos optredende artiesten, de medewerking van Westergasfabriek en en TAFEL van de IDEE (het nieuwe mobiele concept van Mobile Arts/Terts Brinkhoff (voorheen de Winterparade).  
 
Oerol bestaat in 2011 30 jaar en vindt plaats van vrijdag 17 juni tot en met zondag 26 juni.
 
Oerol, 17 t/m 26 juni ‘11, Terschelling
Hoofdsponsors van Oerol zijn Brand en Rederij Doeksen. Partner in natuur is Staatsbosbeheer.


Gebruikte Tags: , , , , ,

=================


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen stellen we je een eenvoudige vraag.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.